Πάρος Διασκέδαση

Επιλογές Διασκέδασης στη Πάρο

Η Πάρος είναι από τα πρώτα νησιά των Κυκλάδων που αναπτύχτηκαν τουριστικά και έτσι το νησί έχει μεγάλη παράδοση στην διασκέδαση. Ειδικά την νυχτερινή. Υπάρχουν δύο -ας το πούμε έτσι – κέντρα της νυχτερινής διασκέδασης στη Πάρο, που συγκεντρώνουν τις περισσότερες επιλογές. Η Παροικιά κι η Νάουσα. Αλλά στις μέρες μας μπορείτε να βρείτε μέρη για διασκέδαση σε όλο το νησί, παρόλο που είναι σαφώς πιο ήσυχα και πιο οικογενειακά.

Πάρος Διασκέδαση

Στην Νάουσα όπως και στην Παροικιά υπάρχουν δύο ζώνες διασκέδασης. Μια πιο ήπια όπου θα βρείτε ατμόσφαιρα, ψαγμένη μουσική, πολλές επιλογές για καλό φαγητό, για χαλαρό ποτό και καφέ. Ενώ μια δεύτερη ζώνη συγκεντρώνει πιο φασαριόζικη και ανεβασμένη μουσική, μπαράκια και club που ανεβάζουν την αδρεναλίνη και τους ρυθμούς της διασκέδασης στα ύψη. Σ ε αυτό βοηθάνε και τα πλακόστρωτα στενάκια της Πάρου, αλλά και κάποιες πεζοδρομήσεις που γίνονται τους καλοκαιρινούς μήνες.

Όποιο κι αν είναι το στυλ που σας ταιριάζει στην διασκέδαση, το σίγουρο είναι ότι στη Πάρο θα βρείτε κάτι να ταιριάζει στο γούστο σας πολύ εύκολα. Κι έτσι το μόνο που μπορώ να ευχηθώ είναι καλή σας διασκέδαση στην Πάρο!

ΠΑΡΟΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ